torsdag 22 mars 2012

Clara, Anette, Marie eller kanske Kristin?

jag sitter bara och funderar på vilket namn jag ska använda när jag ställer frågor till mig själv...

Fina Singelmamman har iofs gjort ett riktigt bra jobb, nästan så man skulle kunna tro att hon fick bli sekreterare... ingen skugga på dig fina du! men ni andra, ni minst 44 pers som varit inne och läst men inte skrivit... bastning! eller bara en liten fråga till dig från mig om en fråga! till mig!

bara så ni vet, jag svarar inte förrän jag fått fler frågor! (hur många fler vet jag inte, det kanske räcker med tre... det får vi se!)

Sussi får det bli... det tror jag absolut alldeles helt bestämt... de e rätt gött faktiskt! (Ur Smala Sussi, fantastiskt rolig, pinsam, tragisk och återigen rolig film) Försökte hitta klipp från där hon, Sussi, sitter i badkaret och intervjuar sig själv med duschmunstycket... gick sådär!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!