torsdag 8 mars 2012

att stanna på sin nivå

det har jag fått göra idag... verkligen öva på det också, i skarpt läge! Kände att jag ville testa att köra mitt core-pass ändå, trots att det kanske verkar helt galet befängt så som kroppen fungerar just nu... men jag är ju hyfsat stark på den verbala biten tänkte jag och körde igång... och sablar va nyttigt det var att inte kunna köra de tuffare nivåerna, mentalt jobbigt att i den position man har som instruktör samt med extra styrka från headsetet ändå tvingas hålla sig till nivå ett på flera övningar!!!

Jag tror verkligen att det kanske stärker en del deltagare, att de känner sig starkare än instruktören. Nu menar jag inte att jag är den starkaste i en sal, men med headset så orkar man mycket mer... det är något magiskt!!!

Nu så här efter ett corepass och en 60a cykel så känns kroppen sådär gott mör och gosig som verkligen är den bästa belöningen!!! Det och tankarna på den fantastiska fokus som var idag HELA passet igenom!!! grymt! Nu ska jag sova... kroppen är trött... jag är trött... imorgon är det fredag och en mysig helg stundar...

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!