fredag 16 mars 2012

fredagsmys

haha, ja, jag finner mig sittandes uppkrupen i soffan tittandes på amerikansk kriminaldramaserie... men inte vilken som helst... The Mentalist... gillar ju inte sånt egentligen, men det är något med den där blonda killen, smart som sjutton och ja, ganska trivsam helt enkelt.

bilden är lånad härifrån
klockan är strax över åtta och jag har redan kollat på Just go with it! och ätit popcorn... filmen såg jag förra helgen också, men då såg jag aldrig klart den... det gjorde jag nu... jättesöt! Jag gillar Jennifer Aniston, hon är så himla gullig! och ja, romantiska komedier är nog egentligen den filmgenre jag gillar bäst...

vad gör du en fredag som denna?

2 kommentarer:

 1. Den filmen har jag inte sett men jag gillar också Jennifer Aniston. Fast jag älskar amerikanska kriminaldramaserier och ser gärna allt jag hinner med!

  Själv sitter jag hemma hos föräldrarna och tittar på Skavlan.

  Ha en mysig fredagkväll!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, han är trivsam att titta på helg klart!
  Karisma är viktigare än "tok-snygghet". ;-) Tyvärr har jag varken 3:an eller 6:an, (för The Mentalist går väl i någon av de kanalerna?)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!