söndag 18 mars 2012

skrattat, gråtit och ja, skrattat lite till

en av mina vänner från barndomen bjöd hem mig till sig ikväll. Det var alldeles för länge sen vi sågs, helt klart... ett tydligt tecken är att man börjar diskutera att "herregud, är klockan redan elva!" och sedan ändå inte är därifrån förrän en timma senare... eller som hon sa, "vi skulle kunnat ha suttit här och pratat i flera dar!"



Ost, kex och goda vänner... life is grand! Och fantastiskt gott att bara sitta vi två och vrida och vända på livet... på tankar och känslor, förhoppningar och farhågor... vi har känt varandra sedan andra klass... det är hur länge som helst... vi har gått igenom massor tillsammans, skrattat och gråtit ihop... förundrats och förbryllats tillsammans... diskuterat trivialiteter och världsproblem...

Jag älskar dig, min vän! ...men kan fortfarande inte komma på varför ditt element i köket blev så viktigt den där kvällen för många år sedan... kanske är likaså bra så... tusen tack för en trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Tack själv fina du, vad härligt att bara vara och prata! Och tack för fantastiska historier som innehöll salsa, gin och tonic, såå roligt! Du är tokig...på ett bra, härligt sätt! M kom hem när jag och Lillfis gick upp, mao kl 06.00. Party on!:) Oroliga jag som inte kan sova förrän alla ligger i sina sängar har alltså snittat 90 min sömn i natt, jippie! Hoppas vi ses snart igen, stor kram!

    SvaraRadera
  2. Sicket mys!
    Härligt att bara få vara och snacka en himla massa skit...det behöver man!
    Nu saknar jag våra träffar, kommer vi nånsin få ihop en sån igen...? Jag håller tummar och tår!
    Puss på er mina fina vänner!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!