tisdag 27 mars 2012

mat och träningsrapport dag 2

Vänj er säger jag bara, det är lika bra att jag måste stå för vad jag proppar i mig och vad jag tränar... min PT som jag hade för några år sedan fick i uppdrag av mig att ge mig i uppdrag att skriva kost- och träningsdagbok och skälla så fort det var något som såg galet ut... du behöver nog inte skälla, inte än...

Frukost: Grekisk yoghurt, grädde, hallon, blåbär och frön
Lunch: grönmögelostfiskgratäng och broccoli
Middag: tacosallad
Kvällsmat: Rödavinbärspaj och te... (utanför ramen, jag vet, men det blir så ibland) avslutning för terminen på dräktsömnaden... det var galet gott och inte så fasligt mycket socker enligt bagerskan själv!

träning: 17min powerwalk är inte mycket, det är jag medveten om, men i easy-tone-skor kan jag ändå tro att det kanske tar lite mer... dessutom traskade vi på ganska bra på stan idag också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!