tisdag 27 mars 2012

God morgon!

Andra dagen på mitt nya liv... första dagen gick bra... inte strålande men bra... idag vet jag att det antagligen kommer att fallera en smula vid dräktsömnaden... vi äter alltid te och smörgås, jag orkar inte vara "hon-som-är-sådär-petig-med-maten", inte i det sällskapet, där jag är absolut yngst och med minst problem på alla sätt och vis kan tyckas, samt att de andra faktiskt är så mycket förståndigare och inser att det där med hur man ser ut, hur många fettprocent man släpar runt på osv. inte är det viktigaste i livet... själv är jag inte så förståndig än... men bara för därför måste jag ju inte sitta och flasha min oförståndighet likt en blottare på speed liksom... det blir aldrig klädsamt... och det vill man ju vara, klädsam!

Morgonen började med att jag snoozade över min Powerwalkstid med råge... sedan snoozade jag över min "borde-gå-upp-för-att-slippa-stressa-tid" med råge också... det blev alltså en något stressig morgon, som vanligt... men frukost, det slarvar jag inte med iallafall! Och idag tog jag kort på den också!


Ser sådär gott ut, jag inser det med, men gott, det är det, även om presentationen lämnar utrymme att önska! Hallon och blåbär, lite grädde och grekisk yogurt och solrosfrön, pumpafrön och krossade linfrön på det... (linfröna fick inte vara med på bild)... bären skulle självklart legat överst... men eftersom jag tar dem ur frysen och micrar lite snabbt så blir det den här, estetiskt omvända ordningen... en dag, när jag känner suget för mer disk och inte har snoozat på världsmästarnivå, DÅ ska jag arrangera en frukostbild värd namnet!


3 kommentarer:

  1. nu har ag bara hastat igenom - vad är målet med ditt nya liv? (kanske står men jag hinner inte läsa nu :P)

    SvaraRadera
  2. haha, jag är så van vid att alltid ha samma mål så det missade jag nog att skriva... jag ska bli fit, komma i mina små kläder igen och se ut som om jag faktiskt hör hemma på ett gym... Att jag lever som jag lär och inte känna att jag vill gömma mig i vassen i sommar... gå ner några kilo i vikt och se vältränad ut! =)

    SvaraRadera
  3. okok, jamen det är ju bra mål det! :D

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!