fredag 23 mars 2012

Svar på tal!

För några dagar sedan bad jag er ställa frågor till mig... bara två har vågat/orkat/känt sig manade... men jag får väl helt enkelt se det som så att ni andra finner mig som en öppen bok och helt enkelt inte har några funderingar över vad som försigår här inne. Jag vill vara öppen så det tar jag egentligen inte som något negativt! Och har du en fråga så ställ den bara! Jag svarar! Jag älskar att svara på frågor!!!

Singelmamman:

Vilken är din älsklingsrätt? hmmm... svårt det där... jag älskar mat... husmanskost, grytor, italienskt, sushi... men en riktigt god köttgryta med grädde, svartvinbärsgele osv, sönderkokt potatis (King Edward) toppar det mesta! ( för godis räknas inte till mat va?!)
Hur mycket tränar du själv i veckan och hur många pass håller du? Jag tränar istort sett bara det jag instruerar... ibland får jag till lite powerwalks på morgonen... men oftast blir det bara de fyra tillfällena jag kör pass... måste skärpa mig!
Vilken är din favoritfärg? svårt... eller kanske inte... marinblått är en klar favorit, vitt när det gäller inredning... rött på köksgrejer...
Vilka städer/länder har du bott i? Romelanda, utanför Kungälv från födsel och ohejdad vana tills jag var 19år, då bodde jag en sommar på Marstrand, sedan flyttade jag till USA, Bethesda (kransort till Washington D.C) och bodde där i drygt ett år, jobbade som aupair, flyttade hem till Kungälv igen, bodde ett år i Värnamo och pluggade textil, flyttade tillbaks till Kungälv och ja, där är jag kvar!
Har bloggen utvecklats som du tänkt dig? Vet inte om jag hade någon plan när jag började skriva... men hela grejen, med blogg och skrivande tog mig med storm! älskar hela grejen!! Och framför allt är jag förvånad, imponerad och väldigt glad över alla fina kontakter det skapat! DET trodde jag nog inte när jag började. Så som svar på din fråga, nej, det har bara blivit bättre!
Är bloggen offentlig bland dina arbetskamrater? Bland vissa... andra vet inte om den alls... men jag väljer att inte skriva direkt mycket om jobbet utifallomatt... typ...

M:

1. vad har du för laster? TUR att du inte frågade vilken last jag har tänkte jag direkt! Jag är galet förtjust i allt som är gott... skulle kunna ligga på en divan och äta praliner dagarna i ändå... OM jag fick umgås med folk samtidigt, prata och vara social. Godis, glass och kakor... sockermonstren i mig är starka!

2. vilken anser du vara din starkaste sida?  Att jag är en "smula" verbal... och oftast glad! Det kommer man långt med!

3. vilket är ditt önskeresemål? Maldiverna... såg ett reseprogram om Maldiverna när jag var liten och har sedan dess velat åka dit... New York står också högt på önskelistan, älskar stan! San Fransisco likaså... och Dublin... hm... kanske borde börja spara till en resa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!