onsdag 7 mars 2012

en dagens si vouz plait

Jag lovade ju faktiskt Emma att lägga ut en dagens idag... men dagen idag blev lite förskjuten pga alla väntrum man måste nyttja... så dagens får bli en återblick liksom... lite som en eftertanke... eller ja, tanke efteråt.. tillbakablick... du fattar!



dagens låt: Mimikry - en flicka som är stark
dagens dusch: två... en i morse... utan att tvätta håret för en gång skull, en nu i kväll efter passet... görgott när det är kallt ute!!
dagens frisyr: vet inte om man kan kalla det jag får till nu för frisyr... fast det kan man kanske inte i vanliga fall heller! (en smula skrämmande tanke)
dagens smink: hahaha
dagens klädsel: jeans, blått linne, grå kofta... garderobens utbud är limiterat till vad som rymmer gipset...
dagens planer: svänga förbi läkaren och röntga, jobba och ha pass... svänget gick sådär kan man väl konstatera!
dagens vill ha: en kram 
dagens saknad: många
dagens skoj : cykelpass i Kungälv har ju saknat mitt gäng!
dagens drog: kaffe
dagens träning: Cykel45
dagens måste: vet inte om jag haft några direkta måsten idag...
dagens dricka: vatten
dagens mat: lax, torsk, broccoli och spenat
dagens mående: lite trött men på ett bra sätt på något vis!

2 kommentarer:

  1. Men Nina, vi kom ju överens om att visserligen släppa alla hämningar på semestern men.... kanske inte riktigt så mycket. Lite onödigt ju. Skönt att spinningen funkade ändå, kommer lukta mumma snart. Man får se det positivt, du är ju en erfarenhet rikare och du vet att det funkar att träna trots gips.
    Kram kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!