tisdag 13 mars 2012

tisdag... aka lillfredag

Gipset och jag har tvåveckorsdag idag! Och pga samma gips så har jag noll och ingen finmotorik i högerhanden... vet ni hur svårt det är att brodera då? Nä, det vet inte jag heller, men jag tänker inte ens försöka ge mig på min krage... och riskera att sabba hela alltet! Försökte strimla vitkål igår... resultatet blev så nära katastrof man kan komma... vore dumt om min särk gick samma öde till mötes tänker jag!

Så vad gör man en ledig tisdagkväll??? Eftersom det är lillfredag kan man ju tänka sig att man ställer till med lillfredagsmys... fast det verkar gå rakt emot mina planer om ett sundare leverne förståss... hmmm... blir svårt!! Det är nog därför jag brukar se till att det finns saker inplanerade på veckodagarna... inte för att jag inte kan bara slappa... tro mig, slappande är en konstform jag behärskar mycket väl... men för mycket blir ju så sabla tråkigt! Sabla tråkigt är ju inte ett tillstånd man strävar efter känner jag!

Hur har du det en tisdag som denna? Några roliga planer? Några tips för en villrådig tös att anamma? Tar tacksamt emot alla förslag!

3 kommentarer:

 1. Var gipsad i högerhand för många årsedan och det var inte skoj alls. Hoppas att tiden går fort så du slipper det snart.
  Mina planer är jobb, skjutsning av barn till deras träning och själv träna.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Haha! Den konstformen är jag också (lite för) bra på... ;-)
  Ha en fin tisdag, oavsett vad du hittar på! :-)

  SvaraRadera
 3. Jag behöver också roliga tisdagsplaner. Sitter fast i vardagsträsket och känner bara att jag verkligen inte vill äta den där jäkla falukorven till middag eller somna i soffan kl 21. Jag vill ha kul!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!