fredag 16 mars 2012

inte riktigt än... men snart...

snart börjar det bli kris... för ett par månader sedan höll jag på att hoppa ur skinnet, kräkas av upphetsning och få andas i papperspåse för att jag var nära att börja hyperventilera... barndomsvännens bröllop var anledningen... då tänkte jag att "ja, men det är ju gott om tid, jag hinner både fixa klänning och bli smal tills dess!"

Nu står vi här, två veckor innan det där brölloppet skall gå av stapeln och jag har gått upp i vikt, eller står och stampar, jag har iallafall inte gått ner... skyller allt på fransk mat, franska ostar, vin och baconkex... ja, och en smula avsaknad av disciplin också kanske!

och den där klänningen jag hade tänkt sy, den har jag inte ens börjat planera att sy än... vilket känns lite olustigt med tanke på att jag har ena armen i gips... lägligt nog den högra också... extra bra då jag råkar vara extremt högerhänt... har jag insett... ja inte att jag är högerhänt, det har jag vetat länge, men att det var så extremt... eller så extremt svårt att göra något alls med vänster hand som jag i vanliga fall gör med höger... välj att förstå, tack!

Så, den ständiga frågan "vad ska jag ha på mig?!" har nu ackompanierats med "hur ska jag fixa en sådan då?!"... "sådan" är i detta fallet en klänning... köpa, tänker du kanske nu, det bör väl gå bra fastän armbandet på högerarmen är ovanligt brett... jo, självklart... men jag syr ju gärna... och har kollat utbudet på klänningar... inte hardcore-kollat men ändå lite sådär surfat runt liksom... kan inte riktigt säga att jag hittar något som faller mig i smaken... eller jo, det skulle jag kunna säga, men inte utan att ljuga!

Jag har ju hittat en klänning, eller två, som jag tänkt utgå ifrån... men då måste jag nog sy själv... ofta måste jag det... blir lätt så när man vet att det går att få till typ så som man tänkt sig... då är det svårt att köpa något som inte är som man tänkt sig det hela... onödigt krångligt?! Jo, jag håller helt och fullt med!

Men never the less... jag står fortfarande där med risken att behöva gå naken till ett bröllop om ett par veckor... DET känns inte helt okej, mest för att det inte anses vara god sed att stjäla showen från bruden... vilket jag anar att jag kanske skulle komma att göra... kanske... SÅ jag behöver din hjälp faktiskt. Inte så att jag ber dig lägga ner hela din själ i att hitta en klänning till mig, MEN OM du råkar springa runt i butiker någon dag och RÅKAR springa på en klänning som du tror att jag skulle gilla så får du så hemskt gärna ta och tipsa mig om att den finns, var den finns och ja, sånt där! 1000 tack!

2 kommentarer:

  1. Den här skulle vara söt på dig! Kanske inte vad du är ute efter, såg att de andra klänningarna var långa.Men jag kan ändå se söta du spatsera runt i denna :) Kram!

    http://m.nelly.com/se/Product/600339/95

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den va supersöt! Tack för tipset söta du!!! Kram

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!