måndag 12 mars 2012

vad hände där liksom?

Du vet dagen igår, den där slappa söndagen jag hade... den som var innan dagen idag alltså.. den blev galet slapp... jag gick och la mig strax efter nio... har sovit som en klubbad säl hela natten... så galet gott!

På tal om säl... jag måste verkligen ta tag i den där dieten igen!!! Höll mig i skinnet hela förra veckan och sedan, fredagkväll och helgen gick åt h-te.. det slank ner både ris till thaimaten och lite kex till osten... ska jag vara ärlig så slank det ner även lite godis... Vad händer liksom? Har jag tappat kontrollen? Har insikten om att det kommer en bikinisäsong i år igen försvunnit spårlöst? Har ett än så länge, okänt allterego börjat odla vass i en avlägsen vik?

Kroppen förfaller och jag putter på, typ... korkat så in i h-te! Det enda som funkar som det ska, eller iallafall på godkänd nivå, är träningen... jag kör ju mina pass... kanske är att vara lite dare devil mot armen just nu, men annars hade jag ju fått spel! Däremot känner jag inte att jag vill utsätta armen för ännu mer belastning än vad jag redan gör och framförallt svettas ner "gipset" mer än nödvändigt... det är sådär skönt att gå runt med armen i ett småfuktigt paket... tanken på hur det ser ut där inunder väljer jag att förtränga just nu. Tycker nog det är klokt om du låter bli att fundera på det också... för allas trevnad liksom! 

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!