söndag 25 mars 2012

kärlek

ja, det finns nog inte så många andra ord som beskriver min dag idag... lycka skulle funka också... men nä, kärlek är bättre för att beskriva just denna dagen.

På passet imorse vet jag iofs inte om jag sa det, men jag tror att jag sa det, att jag liksom var lite kär i dem allihop... jag säger sånt ibland, men bara när jag känner så såklart!

Sedan hos mamma och pappa, när den där sötaste lilla killen i världen kryper mot en och ler med hela ansiktet sådär som bara han kan, ja då är det inget annat än kärlek som får plats i kroppen på en!

och nu ikväll har jag varit hemma hos älskade vänner och deras vänner som numera även är mina vänner. Just detta gänget känns lite grann som min familj... fantastiska människor som jag tycker galet mycket om...

jag är lyckligt lottad helt enkelt!

2 kommentarer:

  1. Det är fint att vara omgiven av så många människor som bryr sig om en. Och klart att man kan säga till sin grupp att man är lite kär i dem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är helt fantastiskt, jag blir så glad när jag tänker på hur många fina vänner jag har, och lite extended-familj också... haha, har du någonsin varit på ett pass där instruktören sagt så??! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!