fredag 23 mars 2012

finally fredag

solen skiner och jag har en helt fantastisk skiva i bilen... riktigt längtar tills jag ska åka hem nu bara för därför liksom... så jag kan få skråla ikapp till "bulls, wolves and grizzly bears, I'm far from home...." som om ingen annan hörde mig... vilket ju är sant! Det är ju ingan annan som hör... ser däremot, det gör de ju... de som ligger i filen bredvid och de man möter... men sånt bjuder jag på!

vet inte riktigt vad helgen bjuder på, den är så att säga öppen för förslag! Kanske att jag åker ut och hälsar på några vänner imorgon... länge sen vi sågs och alltid mysigt när vi gör det! Så himla gott när man inte har några direkta måsten... ja förutom åka till en källsorteringsstation med alla såna påsar man samlar på sig i köket... tre typ... men det tar ju inte så lång tid...

vad ska ni göra i helgen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!