torsdag 29 mars 2012

bästa starten på en torsdag

måste ju ändå vara när klockan ringer 05:40, man får ett sms från morgonpromenadskompisen och man orkar tvinga kroppen att vara på... på i tanken att det kommer att bli superdupergött att ge sig ut i den kalla, arla morgonen och traska runt i en dryg timma... 6-7km raskt och friskt... med bra studs i benen och go känning i benen efter gårdagens träning.

Använde inte de nya skorna idag, det räckte med de 2,5km igår, känner av att jag har ett par gluteus bara på det lilla... verkar kanske fånigt att inte bara tuta och köra... träningsvärk som är så gott... men jag har ju ett visst litet ansvar gentemot de pass jag kör också, att jag faktiskt är hel till dem... visst, man kan alltid byta bort ett pass om man inte är fit for fight att köra det själv. MEN jag anser ändå att jag bör vara lite förnuftig... och med handen på hjärtat... sååå jäkla gott är det ju inte med träningsvärk!

godmorgon på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!