måndag 5 mars 2012

det funkade!!!

tänkte att det kunde varit käckt att ha en backup om det utifall om att vore så att man råkade skada sig i snowboardåkandets ädla konst... men även en backup har ju rätt till risken att bli förkyld såklart... igår när jag smsade min backup till dagens pass och skrev att jag brutit armen så får jag till svar "du skojar va?!... jag har blivit tokförkyld och försöker fixa en ersättare till mitt pass imorgon... ska jag fråga för dig också?"

... men såhär i förkylningstider verkar det vara lögn i helsike att hitta vikarier och eftersom mitt största problem bara är att krångla mig i sportbehån så bestämde jag att det var lika så bra att jag körde båda passen... iallafall bättre än att någon kör med dunderförkylning... sagt och gjort och ja, det funkade! lite svettigt dock... gissar att gipset kommer lukta en blandning av hallon och ros om någon vecka... det löser sig då... och sportbehåproblemet, det löste jag genom att köra med vanlig behå... ovant och lite konstig känsla, men hellre det än att behöva be om hjälp med just det i omklädningsrummet! Fick ändå be en tjej om hjälp att fläta håret... tycker det räcker bra så!

1 kommentar:

  1. Nämen! Bruten arm?!? Det ska man ju helst låta bli.;-) Och som du kämpar! Vilken härligt positiv inställning du har! :-)

    Hoppas den läker snabbt och snyggt!

    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!