tisdag 6 mars 2012

bloggtorka la grande

tror fortfarande det beror på att det blir stackato i skrivtekniken... och att jag inte har skrivit på drygt en vecka... "the more the merrier" stämmer även in här alltså... Det är härligt ändå, när insikten kommer och biter en i näsan sådär! Hur som helst, insikt eller ej, såhär kan vi inte ha det!!!

Men jag har verkligen noll, nicht, nada, nothing to write about... eller jo, kanske... men jag behöver en stor fet spark i baken, i ändalykten så att säga! Och det är här DU kommer in... ge mig lite tips är du snäll!!! Ge mig den där sparken!! Ställ en fråga eller fundra... jag lovar att svara! Det kan vara vilken sorts mjölk jag köpte sist... även det är en liten spark... "in Sweden they call it a kick!" (vilken film???)

Efter jobbet idag, typ nu alltså, sticker jag hem till farmor och farfar en sväng, när jag kommer hem vill jag ha kommentarsfältet fullt! Annars blir jag tokarg!... eller kanske inte tokarg precis... men en liten smula purken!

3 kommentarer:

  1. Ojdå, får hitta på någon fråga då. Vill ju inte att du skall bli arg:-)
    Vilket träningsform tycker du är roligast att träna själv, alltså inte när du instruerar.

    SvaraRadera
  2. Ingen fråga, men "en dagens" kanske hade varit kul?!

    SvaraRadera
  3. DE verkar som om de är många som har "bloggtorkor" nu;-)
    Ja skriv mer om träning;-) Måste få lite mer insperation där!!!!
    Kram K

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!