lördag 24 mars 2012

Lördagslycka!

Helt galet roligt pass idag, många deltagare som av olika anledningar inte varit med på några veckor var plötsligt tillbaka! <3 Kärlek! Saknade andra såklart... det allra bästa är ändå när hela gänget är samlat, då är det magiskt! Idag kom vi jäkligt nära det magiska, jag tror faktiskt vi var där till och med, kanske lite prao-känsla, men nä, ta mig tusan, det var fullfjädrat!

Sladdade lite spontant in med fina A-K på Bokia efteråt... har ju ignorerat bokrean i år eftersom jag ändå bara köper kokböcker när jag går på bokrean... det behövs inga fler tänkte jag... men där tänkte jag fel!... Björn Ferrys LCHF-bok behöver man ju! Och lillskrutt behöver en sagobok...


Nu, en dusch och Lowcarbonara* till frukost/lunch senare ska jag åka till mamma och pappa. Micke och Viktor är där... faster ska kramas med sin lillskrutt... bannemig!


* den där lowcarbonaran var supergod, men jag tog ingen bild för det såg lite skumt ut... som "seconhand"-mat typ... men jag gjorde iallafall som så att jag tog och stekte ett halvt paket bacon (som jag hade delat i mindre bitar) strimlade vitkål och stekte med det ett tag, knäckte i ett ägg i det det där, hällde på en skvätt grädda och lite riven ost... peppar på toppen... supergott, superenkelt (antagligen ännu enklare om man inte har en bruten arm eftersom det inte är en picnic direkt att strimla vitkål med armen i gips...) och väldigt lite disk! 

2 kommentarer:

  1. Har sett flera som har gjort den där rätten. Även om jag inte är någon LCHF:are funderar jag på att testa den. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. åh, det är så gott! jag har nog iofs aldrig ätit riktig carbonara, men detta är supergott! Man behöver ju inte äta regelrätt LCHF för att testa enstaka maträtter! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!