fredag 16 mars 2012

blank screen syndrome

är tydligen något jag lider av förtillfället... har ingen aning om vad jag ska skriva... vill skriva men vet inte riktigt om vad... mat och träning... jo visst, men när man inte lever som man riktigt tycker att man ska så blir det inte något man vill stå för... då är det inte roligt att skriva om det... och man vill ju ha roligt!

På tal om roligt så hade jag det igår... ett galet roligt cykelpass... det hade jag i onsdags också... känns som om det skapar en viss press på morgondagens pass faktiskt... men lite press är inget mina lördagspass inte klarar av... tvärt om!

backar tillbaks i arkivet, så långt det tillåter, arkivet alltså, och glädjs över att jag iallafall hade den goda smaken att inte börja blogga tidigare! Ibland får man va glad för det lilla... jag löste ju stundtals inte ens det för ett år sedan... nattsvart grådassig sörja... men så blir det ju när det man trodde var livet rycks bort från under ens fötter...

idag är jag glad över att det inte var det som jag trodde var livet som faktiskt var det som var ämnat att vara mitt liv... mitt liv är så mycket bättre nu... jag mår så mycket bättre och jag är värd att må så mycket bättre, precis som alla sa att det skulle bli! Ska försöka komma ihåg att lyssna mer på er, jag lovar!

...hmmm... blank screen syndrome... my ass... bloggerskan i mig fick tydligen skrämselhicka vid bara åsynen av ordet, åkomman, tillståndet... good to know...

Fick ett litet filmklipp mailat till mig av en av mina deltagare efter gårdagens pass... pratade nog en hel del om vin under passet... för jag tror knappast att hon kom att tänka på yoga just då... nä, det måste ha varit vinet!


Tycker den är så söt! och passande såhär inför stundande fredag!? (vi som ska upp och träna imorgon bitti får ta en sån där liten flaska!) Och för oss nybörjare är det kanske att föredra med vitt vin... blir inte så svåra fläckar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!