tisdag 20 mars 2012

jodå, det är faktiskt så!

att det är tisdag alltså! Tisdagar innebär dräktsömnad för mig, en vecka till... sedan har jag inget inplanerat på tisdagar resten av våren... hur ska det gå??? vad ska man hitta på??? Alla förslag mottages tacksamt!

"Hur ska det gå??" är ytterst aktuellt just idag också... jag har ju inte full motorik i handen eftersom jag inte kan vrida den som jag vill och är van vid... trodde inte det skulle påverka så mycket som det faktiskt gör... ska bli mycket intressant att se om mitt broderi klarar sig eller om dagens insats blir av sorten "gör om - gör rätt"...

Gör om - gör rätt har jag redan fixat idag... jag glömde att köpa smör till vår fikastund nu när jag var och handlade efter jobbet... Idag står jag för fikan, te och smörgåsar... då är det käckt med smör... men eftersom jag väldigt sällan äter smörgåsar så tänker jag inte riktigt när jag ska handla heller... tur att jag hade riktigt smör hemma så det finns något som kletar ihop det hela... osten med brödet menar jag!

har jag sagt att gipset har börjat skava? nä, det har jag  nog inte... idag är jag trött på det... tycker inte det är skönt alls uppe där det slutar på armen... väven är för hård... fan, det är kanske det jag ska jobba med, medicinsk textil... svart, medicinsk textil... snyggt... och mjukt!


2 kommentarer:

  1. Även gips-fronten borde väl kunna gå framåt och utvecklas? Brain-storma och ge dem idéer! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men gipset är redan framåt! det finns både hård och mjukplastvariant, som en gasbinda med något kletigt som härdar när det kommer i kontakt med vatten, supersmidigt! och det finns i en massa roliga färger!! Där är jag faktiskt nöjd med utbudet... däremot den stickade tuben man har närmast huden... den lämnar att önska i både färg och form... och det är där jag känner att jag har en plats! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!