lördag 17 mars 2012

vad har jag gjort av denna dagen?

bra fråga! körde såklart pass imorse... grymma deltagare som kämpade så galet hårt! jag blir helt lycklig! Fast undrar lite hur det kan komma sig att ett pass som hade 9reserver igår kväll har 10 lediga platser idag... måste varit en akut släng av magsjuka i ett helt kvarter! Men antalet deltagare gör inte så mycket, inte när de man har på plats kör som galärslavar och ler helt makalöst!

fastnade kvar på anläggningen ett tag, ganska långt tag... började prata med ett par kvinnor som just köpt kort... försökte få in dem på tanken att köra spinning... svårt till en början, men när vi sedan varit inne och tittat i salen, testat cyklarna och sådär så tror jag nog att vi kan komma att försöka prova någon gång iallafall.... ibland glömmer man bort hur jobbigt det är att komma som ny till ett gym... borde nästan finnas någon form av fadderskap...

sedan jag kom hem har jag bara softat, ätit lunch, slappat i soffan och pratat med en kär vän i telefon... tänker fortsätta med det... slapperiet alltså... lördag, just the way I like it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!