fredag 30 mars 2012

jag kan ju fan inte se vad jag skriver!!!

vad är det för fel??? Hela den övre raden, där man skriver inläggets rubrik osv är täckt av den nedre raden med toolbars osv... men när jag försökte ta bort den då tog jag bort en annan rad istället... som jag inte skulle ta bort... får tuppjuck!!!

HATAR... ja, jag använder ordet HATAR här... när datorn krånglar för mig, när det händer saker som jag inte bett om!!! Och jajamän, det beror på att jag inte är tillräckligt kunnig för att fixa det själv... men det hjälper liksom inte... jag kan inte mer för det... men förbannad blir jag!

Så om inläggsrubriken ser ut att vara skriven av en fyraåring så är det inte så fallet är... utan att jag fått skriva lite sisådär på måfå... på känn... trevat mig fram och hoppats på det bästa... som livet självt kan man tänka!

Så istället för att skriva om den trevliga kvällen jag har haft hos en av mina fina vänner så tänker jag gå och lägga mig och hoppas att datorn är på bättre humör imorgon bitti... för såhär kan vi inte ha det!

Själv är jag avsminkad, naglarna är fixade, klänningen struken, håruppsättningen testuppsatt... tror inte jag kan vara mer redo än såhär... fast jo, antagligen kan man det!


såhär såg jag ut innan jag stack dit ikväll iallafall, hittade min blåa top i garderoben och blev så himla glad över att jag faktiskt hade den! I övrigt vet jag inte riktigt vad jag har för mig på den här bilden... men jaja, ibland blir det inte bättre än sådär!

Tusen tack för en jättetrevlig kväll Lena! Du är helt fantastisk!!! älskar dig min vän!!!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!