måndag 19 mars 2012

oj!

idag blev en till sån där dag då jag tydligen inte hade så mycket att skriva om... fast jag har faktiskt en liten fundra... jag har de senaste dagarna haft  mycket fler sidvyer än vanligt, ofta i skov... vid 16-tiden idag hade jag tex. 80st... antingen en speed-reader eller en hel skolklass... hur kommer sånt sig? Ser ut att vara en amerikansk skolklass också... eller jag vet inte... kan det vara en dator som söker igenom en massa... låter jag fantasin spöka ordentligt så tror jag ju snart att det är CIA... eller FBI... kollade ju på the Mentalist i fredags och ja, då kan allt hända!

Hittade ett brett armband på Lindex idag, helt fantastiskt perfekt! Snyggt, enkelt och tillräckligt brett att dölja min handled när den är utan gips igen. tror det blir riktigt snyggt till klänningen!

Bilden är lånad från Lindex
9an visar Dirty Dancing... minnena från första dagens snowboardlektion i Val d'Isére kommer tillbaka till mig som en... ja, jag vet inte riktigt... men tillbaks kommer de... vår söta instruktör som, i mina ögon skall tilläggas, lekte Patrick Swayze... spagettiarms och hela grejen...

det är måndag mina vänner... en ny veckas start är till ända... gött ändå, att man är igång igen... up and about, startad och på G... imorgon är det tisdag, det kommer vi inte ifrån... jag ska på dräktsömnad... vad ska du göra?!

6 kommentarer:

 1. Massage, och sen benen på bordet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter gott! Massage var alldeles för länge sen... tack för tipset!

   Radera
 2. Snyggt armband! Kommer passa finfint till klänningen.
  Jag kollar Bridget Jones dagbok... Älskar den filmen.

  I morgon ska jag powerwalka, tvätta och besiktiga bilen, samt på på kollektionsutförsäljning på Hugo Boss....
  That´s about it...
  Natti!
  Kram :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack, ja de har massa fina grejer på Lindex i år! Tyvärr passade inte deras "emalj"-armband i grönt till det gröna i klänningen... hade varit för snyggt annars tror jag nästan! =)

   Bridget Jones är grym! "all byyyy myyyy seeeelfff!" favorit-scenen! =)

   Låter som en trivsam tisdag ändå!
   kram!

   Radera
 3. skitsnyggt armband som kommer passa toppen till klänningen som är ursnygg (hann bara inte skriva det :P)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack tack! Man kan inte hinna allt, men det känns bra att du ändå tycker det och skrev det, annars hade jag blivit osäker... jo, ja, det är sant! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!