torsdag 8 mars 2012

fler förslag... och en del svar

Monstermalla kom med några förslag om saker jag kan skriva om också... och det gör inget att man inte hann med just det inlägget... nya topics är ALLTID välkommet! Det är ju faktiskt så att inspirationen ibland tryter och då hamnar man väldigt nära gränsen till att bloggen blir som den där dagboken man hade när man var liten... min första dagbok var rosa med ett foto av en häst på framsidan, med inslag av glitter... hela omslaget var sådär vadderat och mjukt av någon anledning jag fortfarande inte kan begripa varför...

Mallas kommentar löd som följer:

"oj, jag hann inte läsa ditt förra inlägg.
Var det om vad du ska skriva om?
Träning.
Mat.
Visa delar från ditt hem
."

Jag tänkte först svara på hennes kommentar i kommentarsfältet först, men så kände jag att det ju också kan bli ett bra, iallafall ganska, så gott som något inlägg... dels för att ni är några som tycker att just träning verkar intressant att läsa om och dels för att jag själv bör styra upp den biten i livet... eller alla tre delarna i livet... så här är mitt svar:

 ja, precis! Träning kommer det nog bli mer om, måste börja träna upp benen för Hemsedal så jag har lite styrka. Märkte ganska snabbt i backarna att jag drar på mig mjölksyra och orkar dåligt. Lite mer egenträning än den obefintliga jag pysslar med idag måste det alltså blir och då får det nog bli att skriva om det också... lite göra det hela offentligt så det blir svårare att fuska!

Mat kan det nog också komma att bli mer om, var ganska nöjd med min kosthållning där ett tag, men sedan ballade det ur helt... begöver en nytändning och nyskärpning helt klart! Sedan i söndags äter jag inte längre godis, kakor, socker, sötsaker och kolhydratsrika grejer så som potatis, pasta, bröd, ris, grönsaker UNDER jord (förutom lök), frukt osv. Fokus ligger på att få i sig mer protein och mer bra fett. Som alltid när jag stryper kolhydratintaget tappar jag vatten i ett rasande tempo... sedan brukar den där viktminskningen stanna av... denna gången tänkte jag (som alla andra gånger) öka träningen och förhoppningsvis få till de där morgonpromenaderna igen.

Den där sista punkten... "visa delar från ditt hem" får nog kanske dröja... just nu ser det ut som helvete rent ut sagt hemma hos mig... städning, uppackning och sortering får liksom gärna vänta ett tag... tills dess att jag inte kommer hem vid 21-22 på kvällarna och har en galet trött handled... diska har jag inte riktigt kommit på en lösning på... det är tur att jag inte äter så mycket hemma! förslag mottages tacksamt!

1 kommentar:

  1. men det är ju bra för oss läsare om det ser ut som ett rent helvete för då gör det inget att dt är stök hos oss med hehe :P
    Tack för svaret!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!