onsdag 14 mars 2012

jag förstår faktiskt inte!!!

fårstår inte varför jag har så förbannat svårt att pallra mig ut på morgonen... jag älskar ju det när jag väl är ute och vet ju hur bra det får mig att må! Det är bara tröskeln som är lite väl hög tydligen... MEN idag, med värsta lyxiga sovmorgonen fick jag pallrat mig ut.

Strålande sol, 10+ och en helt underbar morgon! Tyvärr hade jag för lång startsträcka innan jag kom ut så det blev bara 35min, men jag är glad för det lilla. Jag försöker skapa mig en ny (eller egentligen ta upp en gammal) morgonrutin... då ska man tydligen skynda långsamt!


Ett tips för dig som vill ha lite koll på hur långt du går och tider osv. (och som har en smartphone eller iphone) du har väl inte missat att det finns en app som heter funbeat som är helt suverän till ändamålet. Den talar dessutom om för dig när du gått en viss sträcka. peppigt som fasen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!