fredag 7 december 2012

En iskall fredag...

vaknade ovanligt tidigt imorse... eller kanske inte tidigare än vanligt, men piggare än vanligt... väldigt mycket ovanligt piggare! Och eftersom jag behöver gå tidigare från jobbet ikväll så passade det ju bra att vara på plats tidigare också... använda flexen åt båda håll helt enkelt... inte bara framåt som jag brukar göra!

och jo, det är svinkallt och galet ute, men åh va fint!!! Och så mycket gladare man blir när den vita snön ligger som ett vackert täcke över hela landskapet! Älskar snön och vintern! Älskar känslan av iskall, krispig luft i näsan... älskar min peak-parkas och min mössa som är så varm och gosig, mina varma uggs som håller värmen om tossingarna och härliga, stickade vantar...

Åh, känner mig som ett barn på nytt... på många sätt... en härlig känsla en kall och gnistrande vacker fredag!

2 kommentarer:

  1. Älskar kylan och snön också. Underbart att du vaknade pigg. Ha en fin fredag

    SvaraRadera
  2. Håller med dig. Gillar också snön och den speciella doften av den.
    Ha en skön fredag! Själv ska jag spendera min kväll i bastun tillsammans med vänner och massa godis... KRAM!
    /A-K

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!