fredag 21 december 2012

alltså... det finns för och nackdelar med allt...

en av nackdelarna med att man har en galet trevlig (nykter) kväll är att man blir galet trött dagen efter... idag vaknade jag 07:50... det är ungefär då jag, i en perfekt värld ska vara på jobbet... den perfekta världen inträffar sällan... skulle den göra det får mina kollegor dåndimpen och jag rubbar typ hela balansen på jobbet... men jag brukar iallafall ha duschat och vara på väg att hoppa i kläderna tio i åtta... men inte idag... idag släpade jag mig ur sängen och tänkte att graden av trötthet måste vara nådd nu... men sedan kom jag till sans... det finns säkert en outgrundligt djup i trötthet... man når nog inte dit av bara några nätter med sen sänggång... Nästa år ska jag börja gå och lägga mig i tid, som en vuxen människa... måste sluta upp med de här tonårsfasonerna!

2 kommentarer:

  1. Det är säkert så också att du slappnar av inför ledighet ... då blir man extra trött och tror inte man ska överleva en timme till ...
    Ha en härlig fredag!

    SvaraRadera
  2. Hur trött skulle Du inte varit om Du inte varit nykter? Härligt att det var en så himla bra kväll! Kramar från mamma

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!