lördag 15 december 2012

ja jösses...

idag har varit beond segt... vaknade tidigt som sjutton av att grannarna var ute och skottade... metallskyffel mot asfalt... inte ljuv musik i mina öron vid den tidpunkten heller! Gick upp, tog ett par resorb och en Ipren, kände att det var hög tid att börja mota Olle i grind från gårkvällens julbord... somnade om och ja, det har jag gjort, från och till sedan dess... så jäkla gött!

Frukost och en dusch på det och sedan är jag redo att anamma dagens bravader... en bravad som kallas spelning... vet inte hur min röst skall hålla, men det brukar lösa sig... ju mer man sjunger desto varmare blir man ju!

Det där inlägget jag skrev i natt... jag hade just läst det och sedan kände jag att jag ville skriva ett nytt... så det inte var det första man möttes av om man råkade slinka in här... där av detta inläggets rubrik... ibland vore det kanske bra med alkolås på datorn... just sayin'...

inser också att jag kanske uttryckt mig lite luddigt i det där följet... det var verkligen helt oskyldigt... det hade inte behövt vara helt oskyldigt men eftersom hans status var som den var så finns det ju inte några alternativ. Och jag kan ju inte tycka att det är olagligt att en kille, gift eller ej, går ihop med en tjej på natten till centralen... jag vill verkligen inte gå själv genom nordstan liksom!

Sedan att det visade sig att det för min del hade varit bättre att ta en taxi direkt ifrån kajskjul8... eftersom jag ändå tog en taxi hem... det är ju en annan sak... men då hade jag inte fått den där förhoppningen om mänskligheten... eller hört att jag har en snygg häck... för jo, en sak jag helt otippat missade att skriva i natt var att jag visade baken för hela stället igår... klagade på att jag var lite kort i rocken i mina ombytesskor... varpå en av killarna i vårat sällskap lyfter upp mig, tar liksom tag om låren och bara lyfter rakt upp... det som händer när jag släpps ner är ju, självklart att klänningen åker upp till midjan... tadaaa! Men ja, sånt får man kanske bjuda på... jag är glad att jag hade valt 80den strumpbyxor och rejäla trosor iallafall!

Men nä, nu blir det att hoppa in i duschen, reda ut trasslet som kallas hår och försöka få bort alla tecken av trötthet och julbordsfirande ur anletet...

2 kommentarer:

  1. Ja du har snygg rumpa.

    Om han inte vore gift, hade det varit oskyldigt då? ;) /F

    SvaraRadera
  2. Tack! haha, nä det är väl kanske inte så självklart att det hade varit oskyldigt isåfall... kanske... =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!