tisdag 25 december 2012

men jösses... hur mycket kan man äta?!

Jag har gjort det isåfall, ätit så mycket som man kan... det hela började imorse med grötfrukost och sedan fika... julbord vid tvåtiden, sådär så man var helt fullknödd med sill, lax, janson, köttbullar, prinskorv, sylta, potatis och julskinka lagom till Kalle... men hur det än är så går det ju alltid att pilla ner lite marsipan ändå... farmors marsipan är himmelsk... det är klart man får i sig lite sån då!

Och ja, sedan blev det äggost och efter det åkte allt julgodis fram... däremellan har jag självklart fått ner en och annan pepparkaka också... precis som det ska vara på jul alltså! Jag älskar ju julbordsmat, tycker att sill är galet gott och även om man inte äter så mycket av varje sort så äter jag lite av allt och då blir ju summan av kardemumman ändå att det blir en sabla massa mat!

Men jag gjorde en smart grej idag... jag hoppade i onepiecen det första jag gjorde imorse och hoppade ur den det sista jag gjorde innan jag gick och la mig... då har man ju helt klart inget som sitter åt iallafall! Och det var precis sådär galet slappt och mysigt som jag behövde att den här dagen skulle vara! Det säger vi allihop här i huset, att det varit sådär avslappnat och gött liksom! Välbehövligt som attan!

Nu ska jag sova... det är också, tro det eller ej, välbehövligt som attan... trots att dagen inte inneburit annat är att softa runt och äta... men det är väl det julen går ut på?! Eller har jag missuppfattat det nu igen?!

2 kommentarer:

  1. Förutom det där med onepiece så har vi haft lika julaftnar :) /F

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det låter som om du fattat det helt rätt.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!