onsdag 5 december 2012

oj...idag var tydligen dagen då jag lös med min frånvaro...

och jo, så blir det nog ett tag till... jag har inte riktigt tid och ro just idag... borde verkligen bara göra klart en massa saker... men det är så mycket annat som drar... trivsamheter... och ja, jobb förståss... det får jag ju inte glömma!

Men jag hoppas du klarar dig utan mig en stund till... lovar att kompensera dig senare ikväll!! Tills dess, ha det så himla gott! Och har du alldeles för mycket tid över, tid du inte vet vad du ska hitta på med, tänk ut en dagens hiss och diss... jag återkommer med en senare!

knos och kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!