lördag 8 december 2012

jag erkänner när jag har fel

det hade jag idag... vaknade av klockan och ville faktiskt inget hellre än att få stänga av och somna om... det där med att gå upp och peppa igång en hel sal varje lördagmorgon är egentligen buskul men inte alltid det man har lust med när klockan ringer... idag var en sån dag... jag ville inte alls... hade glömt av hur buskul det verkligen är... och så kommer man dit och möts av idel glada deltagare, sömniga men glada och så kör man igång och så är allt bara toppen! Alla taggar på, sjunger med, driver och ger järnet! Och då är den där åhvagottdetskullevaraattliggakvarisängen-känslan som bortblåst och ja, jag erkänner att jag hade fel... för det hade inte varit lika gott att ligga kvar i sängen, alls!

Lördag och jag ska på bio med min fina kompis C! Det blir en fantastisk eftermiddag och kväll, det är jag nästan hundra säker på! Hoppas du har en helt fantastisk lördag du med! ut i vädret med dig, det är krispigt och friskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!