fredag 28 december 2012

Känner redan hur solens strålar värmer den höstblekfeta huden!

tänk dig scenariot, du ligger hemma i soffan, helt utpäst en torsdagkväll och kollar på någon mysig serie på datorn som du placerat på magen... klädsel: jumpis... det mest slappa man kan tänka sig... så gött... men rätt trist och osocialt! Och så plingar det till i telefonen, ett sms... "Heeeeeej!! Vill du hänga med oss till Thailand i oktober 2013???? Tänk så kul vi skulle ha!..."

vad svarar man på en sådan sak? Vad svarar man på en sådan sak när man några timmar innan suttit och surfat runt efter en resa, "vart du vill så fort du kan" typ... vad svarar man på en sådan sak när man några timmar innan tänkt att "nä, jag skiter i att jag inte gillar att vara ensam... reser man ensam så är man iallafall på semester!"... jag kan berätta att man blir skitglad och tycker att livet är ganska toppen bara för att man blev tillfrågad! 

När man sedan ringer upp för att kolla lite mer detaljer innan man säger ja så blir man ännu mer skitglad när den som svarar redan sitter redo att boka en biljett till en! Och sedan bara gör det, bokar alltså... det är sådär så man blir görglad av frågan "ska du ha avbokningsskydd?". För att det är på riktigt, för att det inte bara är en semi-seriös fråga i största allmänhet av karaktär "ska du med?!" utan att frågan ställs med avbeställningsskydd och hela konkaronget!

Så, nu är det bokat och klart, chefen har godkänt att jag har semester just då, 2 veckor i amazing Thailand... solsemester med drinklistgenomgång och flipflopspromenader... hotellet ser fantastiskt trevligt ut med allsköns bekvämligheter... och ja, 2013 ser redan ut att bli ett fantastiskt år! Och, jag känner redan en längtan att komma i form beach2013... bring it on! Vi ska gå där, på stranden har vi bestämt, som två tandtrådar med tvättbrädor och mankinis... vet inte riktigt varför vi ska ha mankini... men just nu struntar jag i sådana detaljer och njuter bara av planen, av att ha något att se fram emot. Amazing!

2 kommentarer:

 1. Wow!!! Vad kul!! Vem flyger ni med?! Hoppas det är mitt bolag...
  Jag har också bokat resa idag! Jag och Melker skall till Kreta i augusti...
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det!!! Vi åker med Fritidsresor, det är typ det enda jag vet, och att vi åker från Köpenhamn. Blev tokbokad igår och har knappt hunnit kolla bilderna på hotellet! =) Men va gott med Kreta! Där var vi när jag fyllde 15 och den dagen åkte vi till Elaphonisi, superfint! kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!