torsdag 27 december 2012

Kan inte riktigt bestämma mig...

... hela hösten har jag sagt att jag får lov att äta godis och onyttigheter i december... hela december... men nu vet jag inte längre... känner mig tjock... mjuk och flötig... livet i sus och dus och näven i godisskålen kanske fick lov att få ett abrupt slut i och med julhelgen... men då är frågan... är det tredje dag jul idag??!

Ska nog inte träna idag... känner av min kropp... som om det finns en förkylning på lur någonstans som inte vill ge sig... tänker att den kanske mår bäst i att få en vilodag... fast det har ju inte hjälpt... hela julhelgen har ju inte varit annat än vilodag!

Och ja, jag  har ju glömt att berätta den lilla anekdoten om när det dåliga samvetet sköljde över mig på juldagen... jag ligger i soffan... iklädd jumpis* och raggsockar... knaprar praliner och kollar film... såååå slapp som man bara kan tänka sig om man tar i... och det gör man ju inte för man slappar ju! Iallafall, precis då, i det allra slappaste av ögonblick, då får jag ett meddelande...

"Hej Nina!God Jul och fortsättning på dig! Vet du om det är ok att ställas sig på löpbandet en liten stund nu ikväll i Centrum? Är det med sitt personnummer man kommer in? Tack på förhand #####"

Ja, du förstår ju själv... jag kände mig såååå onyttig då va! Är ju lagd så, åt det där hållet att jag får dåligt samvete av att se andra träna... tänker att jag borde också... särskilt om de där andra människorna springer... och särskilt om jag själv ligger utfläkt i soffan i jumpis och äter praliner... så jag gjorde det enda rätta... jag tog en pralin till och gladde mig lite ändå åt att man trodde att jag hade koll på en sån sak! Sedan var jag tvungen att gå ut, tog på mig mina uggs, min stora parkas och gick ut och ställde mig i trädgården och andades... och gick lite fram och tillbaka bara för att veta med största sannolikhet att jag iallafall hade rört på mig en smula! (om inte annat så syntes det ju på spåren i snön!)

*jumpis - amazing variant av onepiece, myntat av världens goaste lilla tös!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!