söndag 2 december 2012

Som ett ursketet äpple...

så känner jag mig... helt sabla toktrött... det här med att passa småbarn... man får ju vara på tårna hela tiden! Min lägenhet är inte barnsäkrad... Mickes ord igår när han lämnade honom "du kommer märka vad han når"... och ja, jo, det gjorde jag... man kan säga att han når allt... för det han inte når, det ser den lille parveln till att nå...

Men åh va mysigt det var att vakna imorse till att han står och pratar i sin säng... jag låtsades sova lite till bara för att det var så mysigt... tog upp honom, fixade välling och la honom i min säng... där låg vi och mös tills vällingen var slut... då var det full fart istället... och det är klart, har man sovit i nästan tolv timmar så är man pigg! Då finns det en massa saker att utforska och upptäcka i livet!

Så idag har vi varit ute och gått en sväng på stan, trotsade kylan, byltade på oss en massa kläder och traskade ut i solen. Och jo, ja, självklart gick vi bort till lekplatsen och gungade... jag vore ju världens elakaste om vi inte hade gjort det!!!

Får väl erkänna att jag, när han hade blivit hämtad av sin pappa, däckade på soffan... så sabla trött! Men det var ju bara att rycka tag i sig, fixa och städa undan inför kvällens adventsmys... tyvärr råkade jag somna lite lätt i soffan när jag hade ställt in saffransbullarna i ugnen och ja, de blev lite solbrända på ytan kan man säga... Nu ska jag snart gå och lägga mig... inser att jag inte alls förberett någon lunch till imorgon... kanske får gå och se efter vad som finns i kylskåpet... ingenting gissar jag... för nä, det går faktiskt inte att komma med en tournedos på pepparkaksdeg till jobbet... det gör det inte!

Vad har du haft för dig en dag som denna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!