torsdag 13 december 2012

idag sög det inte alls lika mycket att vara sjuk...

för jo, det var jag idag också... känner mig febrig så fort jag gör något annat än sitter/ligger... missade luciafirandet på tv imorse... då sov jag som en sten... men sedan, på förmiddagen, då fick jag besök av världens sötaste lilla stjärngosse... hallego... så rart... ja, inte ett öga var torrt! För ja, det är ju ingen hemlighet att jag älskar den lille krabaten, min brorson massamegamycket...

Och jag måste säga att det är sabla gott att höra honom säga "Nina!" redan i trapphuset upp till mig... och att han bara stövlar in, trygg, hemma och räcker mig sin stjärna och hatt... Micke var för söt också, min bror alltså, hade med sig glögg i termos och pepparkakor... Så mysigt!

Men visst är det jobbigt att han skriker och gnäller när det är dags att ta på jacka och skor... samtidigt värmer det ju i fasterhjärtat att han inte verkar vilja åka härifrån, det måste jag ju erkänna!

Jag var helt slut efter att de hade varit här... somnade på soffan... blev inte många mer knop än så idag... bättre lycka nästa gång, typ... imorgon tänker jag! Vet inte riktigt vad jag har för status... det är inte någon riktig förkylning... är inte snorig och så... feberkänningar, lite huvudvärk och ja, jag vet om att jag har en hals, men den gör inte ont direkt... mycket konstigt... egentligen känns det mest som om jag går på halv- eller tredjedels-fart... lite irriterande men bra mycket mer behändigt än en förkylning i full blom!

Hoppas du haft en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!