söndag 16 december 2012

mysig söndag!

Vaknade och kände mig helt härjad... förstår inte hur det går till... i fredags hade jag stilettklackar monsterous på mig, igår körde vi spelningen i strumplästen eftersom vi stod på bowlingbanan (det var antingen strumpläst eller bowlingskor...). Igår när jag gick upp hade jag inga som helst känningar av en helkväll +14cm... imorse, efter en helkväll +/-0cm, då gör det sådär tokont i trampdynorna! Har jag förvandlats till penntrollet självt? Nanne Grönvall?

Och jo, självklart har jag även det obligatoriska tamburinblåmärket på låret... inte lika stort som förra gången, men det beror ju delvis på att det bara var en spelning denna helgen mot tre förra gången och dessutom är jag helt öm i handflatan och har ett blåmärke även i handen, liksom mot tummen där jag slog tamburinen hela tiden... har aldrig varit medveten om att jag är en sån där blåmärkskänslig typ, men ja uppenbarligen!

Hur som helst, dagen idag har bestått av togmysigt passplanerande inför ett pass jag skall köra tillsammans med en av våra IndoorWalking-intruktörer nästa söndag. Lite julstämning de lux tänker vi... eller rätt och slätt bara en massa glädje och svett! Det kommer att bli härligt, vi går igång på samma slags musik, Anna och jag visade det sig så vi två kommer iallafall att ha vansinnigt roligt!

Och ja, är du i närheten och vill köra lite julstugspass på söndag så är det bara att A) Om du är medlem, gå in och boka dig, ögona böj! B) säga till så fixar vi det ändå tycker jag! 

1 kommentar:

  1. På den svarar jag A.
    Och ser fram emot det enormt mycket!
    /A-K

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!