söndag 23 december 2012

Svettas in julen...

ja, jädrar... på allra bästa sätt och vis också! Anna och jag tog och körde ett indoor/cykel-pass idag... mycket roligt, härliga deltagare och bara massvis med gamla godingar till musik! Och ja, en sabla massa svett också...dagen till ära hade vi piffat oss ordentligt i paljetttyg och fluff... mycket effektfullt... och ja... fluffet hängde som en blöt kattsvans runt halsen sedan, när man svettats som man gör... också effektfullt, men på ett annat sätt!

Ett riktigt roligt pass var det, så skoj att så många kunde slita sig från alla måsten en dag som denna och faktiskt ta hand om sig själva en smula också, för det är ju det träning är... ett omhändertagande! Så nu har vi pumpat endorfiner och svettats så det står härliga till, nu kan julen komma! Hallellelelullja!

Så jag tar och packar ihopa mig och åker till Stenhålt... där kommer jag att husera till annandan tror jag minsann! Men datorn åker med så du slipper mig inte ändå!


1 kommentar:

  1. Så fint! Förstår att det var uppskattat. Önskar dig en riktigt God Jul!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!