fredag 28 december 2012

2012 års lista

Ramlade över att gammalt inlägg i den här bloggen... 2011 års lista närmare bestämt... det har hänt en del sedan dess... tur är väl det! Vissa saker skulle jag självklart vilja ha ohända... men sånt får man ju inte välja...  och skulle man fått välja så får man väl ändå hoppas att man då, när valet gjordes, valde så som man gjorde pga rätt anledning i alla fall!

2012 års låt: Dansa Pausa... varje fest har i stort sett haft den som sitt signum... tycker kanske inte att det är den bästa låten som gjorts i år men ja, vad gör man inte... det är ju bara att dansa med... och pausa!
2012 års konsert: får nästan bli Alice Cooper... det är typ den enda konserten jag sett i år... skrämmande!
2012 års fest: Magdalena och Kristoffers bröllop, en superrolig kväll som 
2012 års dusch: den som går till historien som den jobbigaste var helt klart den första gången jag skulle duscha med gips efter att jag brutit armen i Val d'Isère... 
2012 års frisyr: Anki-Bagger-luggen... ständigt återkommande...
2012 års smink: och kanske frisyr också egentligen, den jag hade på M&Ks bröllop
2012 års klädsel: min favoritoutfit i år har nog varit min blå/röd-randiga klänning från Lindex och hunter-stövlar
2012 års planer: planen var att det var i år det skulle ske... året då allt skulle trilla på plats... och jo, jag tycker jag hade en bra känsla där i våras... tills det visade sig att det inte riktigt var min känsla att ha...  
2012 års vill ha: planen... 
2012 års saknad: tid... så mycket roligt, så lite tid! den känslan typ!
2012 års skoj: all personlig utveckling, nya människor jag lärt känna och den där fantastiska snowboardresan till Val d'Isère... som blev kombinerad snowboard/sol-semester för min del! 
2012 års drog: kaffe... och flirtiga sms, puffar och meddelanden... oj, hade kunnat leva på det där ett tag!
2012 års träning: spinning... alla kategorier... jag har kört väldigt mycket pass och haft väldigt roligt!
2012 års måste: lära mig att säga nej... och ösa!
2012 års dricka: vet inte om jag druckit så mycket... eller jo, kanske någon gång... ibland... men mest vatten!
2012 års mat: kan vara proteindrink... iallafall om jag frågar kollegor som träffat mig på torsdagar... i övrigt började det med LCHF... tacosallad var en klassiker!
2012 års mående: bra, lite förvirrat men stark!
2012 års bästa köp: måste nästan ha varit resan till Val d'Isère... och Håkan Hellström biljetterna till konserten på Slottskogsvallen 8juni 2013
2012 års skor: vet inte riktigt, det har mest varit converse och gamla godingar... men ett sabla bra skoköp var, förvånandsvärt nog de där jag köpte till årets julbord med jobbet. Hade inte det minsta ont i fötterna dagen efter och ja, lång som tusan blev jag!
2012 års tillskott: vänner... jag har fått många nya, fina, amazing vänner i år... och mitt nya tidsfördriv, att sjunga i band, två till antalet... varför nöja sig med ett?!

2012 har ju faktiskt inte inneburit så många dagens listor som 2011... kanske är det en personlig utveckling som skett, kanske är det en personlig inveckling... vem vet... 2013 får bli som det blir, så länge det blir ett bra år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!