onsdag 5 december 2012

Ska man ta det som ett tecken?!

Igår när jag fått ställt in den där kålpuddingen i ugnen så skrev jag en facebook-status... ha, jag erkänner, den var lite av en karaktär som jag egentligen har lite svårt för... slå-sig-själv-för-bröstet-sorten... men nu blev det så...

"nä nu blommar asfalten!!! Fröken fräken lagar mat och inte vad som helst utan kålpudding! Husmoderligt så det förslår!! Iallafall i mina mått mätt! Och det har jag tänkt att bli också, mätt alltså... inte på korten dock, det vet jag redan att jag är!"

Det skrämmande är att jag fått inte mindre än 18 likes på det där... och inte mindre än 11 kommentarer... några är iofs mina egna, men ändå... för en liten kålpuddings skull... Är det verkligen så sällan jag lagar mat? jo, jag vet, jag antyder det själv... men ändå!!! 

1 kommentar:

  1. Ååååh... Vad gott med kålpudding.. Med sås och lingon... *dreglar*
    Du ÄR verkligen duktig!!!
    Kramen!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!