måndag 17 december 2012

vet du...

... det här är lite fånigt kanske... men nu när det börjar närma sig nyår och man kanske kan tänka sig att man bör göra något av ett bokslut över året som gått, så känner jag en känsla av lite skräckblandad förtjusning... just nu är fördelningen två delar skräck och en del förtjusning faktiskt, över den där årskrönikan...

Skräcken kommer dels utav att jag förra året nästan slog knut på mig själv... och nä, ingen vanlig råbandsknop utan mer en sån där svår en, en sådan som man, om man hade varit scout, säkert hade fått något märke att sy fast på skjortan för... det har jag sett att knattarna gör när de är med i Gröngölingarna... och ja, eftersom man ju vill överträffa sig själv så är jag lite skraj över vilka höjder jag skall tänkas behöva nå denna gången... fast det klart, man kanske skall satsa på kvalitet istället för kvantitet denna gången... det vore ju ett helt nytt grepp faktiskt!

En annan del av skräcken kommer sig av att jag i början av förra året "tog ett snack" med 2012... kom överens om att detta skulle bli året då allting föll på plats... då livet tog en ny vändning, uppåt framåt, utan en massa onödiga hinder i vägen... tycker nog inte riktigt vi nått dit... förstår inte var det gick fel riktigt... hade vi kommunikationsförbistringar likförbannat?!

Den där delen förtjusning ligger i att jag ändå ser fram emot att blicka tillbaks över året som gått, minnas allt roligt, pirrigt och spännande. Det är sabla roligt att sitta och gå igenom månad för månad och plocka ut russinen ur kakan...

Och jo, jag tänker diagram i år igen... men jag tror inte det kommer vara lika spikrakt uppåtgående trend som förra året... det beror ju mestadels på var jag startade såklart... blir nog lite mer rollercoaster i år... fast en inte så läskig sådan... eller ja, det vet jag ju inte nu, har ju inte satt mig och gjort den än! Vilken cliffhanger det blev där, helt utan att jag hade planerat det!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!