torsdag 20 december 2012

dalande kommunikation?!

Har tänkt på det lite till och från... inte så jag legat sömnlös på nätterna men mer att det slagit mig... och sedan när jag läste detta inlägget hos Karins Konstgrepp så förstod jag mer... dels kändes det bättre, att jag inte inte är ensam om känslan... dels kändes det lite sorgligt... att det verkar vara en liten trend... en liten trend i, enligt mig, fel riktning...

kommentarerna i bloggen blir färre... och jag själv kommenterar mindre... det är ju inte så smart... jag uppskattar ju nästan alltid-alltid en kommentar (nä inte de där elaka, bitterfittiga kommentarerna som jag som tur är bara drabbats av ett par gånger... hade det varit oftare så hade jag fått lägga ner bloggandet... känslan av vad jag tror kan vara samma som om man skulle svalt kaustiksoda är inte, INTE önskvärd)... och eftersom jag själv blir så glad av minsta lilla kommentar så borde jag ju förstå att andra blir det av kommentarer även från lilla mig...

Nu kanske någon tänker att det kan vara så att det är färre som läser bloggen... men jag har ju koll på det där, statistikläsare hit och dit och läsarantalet ökar, det gör det, inte i rasande fart, men det kan ju också bero på att jag blivit sämre på att själv kommentera... en nedåtgående spiral det där kanske?!

Men jag har kommit på att sedan jag läser många bloggar via Bloglovin' så blir det inte att jag kommenterar lika mycket... det blir lite som att fönstershoppa... man ser vad som erbjuds men man tappar kontakten med butikspersonalen/ägaren... hur tänker du? Är det något du reflekterat över?!

Är det så att man tänker att "äsch, vad gör väl min kommenter till eller från?" Där kan jag berätta att man blir superduperdunderjätteglad för de där kommentarerna, ALLA kommentarer (förutom de där kaustiksodamarinerade) skänker lite glädje!

ja, det var bara det jag ville säga... och att jag lovar att bli bättre på att kommentera mer!

Puss!

2 kommentarer:

  1. Det krånglar när man ska komma in hit för att skriva sin kommentar. Jag fick trycka flera gånger. Och då ger man upp. Inte jag denna gång. Det krånglar också när man ska skriva kommentaren. Ångrar man sig vill gå tillbaka och sudda eller trycker retur ( hoppar ned en rad) så e det kört då kan man inte skriva mer. Detta är andra ggn jag skriver denna kommentar då det blev fel och hala upp sig på första. Kan va det? Har svårt att tro att folk skriver bitchiga saker till dig, du som e så snäll. Kram Lisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Söta Lisa, ja, kanske kan det vara en sån grej, att tekniken felar... vet att blogspot haft problem med det tidigare också... men jodå, jag har allt fått bitchiga kommentarer... vårt gemensamma ex-s fd. flickvän tex. hon kunde allt ett par gånger! sedan är det några till också, men det är inte så många! Det är så få att jag inte ens borde reflektera över dem! =) stor kram på dig!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!