onsdag 19 december 2012

Back in the saddle!!!

Ja jäklar, körde första passet ikväll sedan över en vecka! Känns så gött nu va! Har varit lite hängig, känt mig sur och ruggig... tror det var endorfinerna som saknades!

Det var inte utan att jag var lite nervös innan faktiskt... nästan sådär så jag inte riktigt visste om "the drill" skulle finnas där sådär lättillgängligt som den annars alltid gör... men jo, jag har ju världens bästaste deltagare och tillsammans plockar vi liksom fram den där magin som gör att man tycker att en sabla svettig trekvart går som ett flygande jehu och, ja, det måste jag ju erkänna... efter fem minuter i löparspåret så känner jag samma trötthet som efter 45 i en spinningsal... inte för att jag tränar mindre hårt i spinningsalen utan för att jag har så satans mycket roligare där!

Och ja, tänk vad lite endorfiner kan göra... eller vad lite endorfiner kan få mig att göra... sjömansbiff och två sorters biscottisar... saffran och polka... gott som skam!

2 kommentarer:

  1. En vacker dag hoppas jag att jag har vägarna förbi hos dig och ett pass. Tills vidare tackar jag för gulliga och peppande kommentarer hos mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, jag hoppas att den vackra dagen kommer snart! Tack detsamma!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!