fredag 21 december 2012

nu såhär i efterhand kan det tyckas lite dumt...

Vi har varit på julbord med kunder ikväll. Ibland innebär mitt jobb sådana trevliga tillställningar att vi tar ut kunder, och ja, ikväll var det en sådan kväll. Julbord på trägårn med "Rakt över Jul - från Hepstars till Mamma Mia!" med Claes Clabbe af Geijerstam och några som gjorde sig galet bra som Agneta och Anni-Frid i ABBA... samt två sångare som även de var grymt duktiga! Så galet bra, och ja, det jag kanske borde ha gjort var väl att ta en bild eller två...

Men det gjorde jag inte, för jag hade fullt upp med att klappa händerna och sjunga med i varenda låt som spelades... och faktiskt förbluffas ganska rejält över likheten med tjejerna i Waterloo och Agneta och Anne-Frid.

bilden är lånad


Maten var sådär... inte dålig på något vis men inte heller helt grym... våran servitör däremot, han var störtskön! Som klippt och skuren för sitt jobb! Och ja, vi hade en riktigt trevlig kväll allihop... blev tillochmed lite förtjust i Clabbe... något jag inte trodde skulle vara möjligt.. men han var riktigt rolig och faktiskt riktigt duktig! Inte lika duktig på att sjunga som Jakob Stadell som bla sjöng Anthem så jag höll på att börja gråta... ja jösses!

Nu ska jag sova... trött och tacksam för en härlig dag och kväll!
god natt!

2 kommentarer:

  1. Hmm.. Låter som om jag hade gillat det, precis som Du sa i telefon. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du hade inte bara gillat det, du hade älskat det, ÄLSKAT!!! Det var som våra roadtrips till Dalarna fast bättre! (bättre som i mer ljud och ljus) =) kram

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!