lördag 1 december 2012

shhhh.... han sover nu, tror jag

vilken mysig dag det har varit! Han är så go den där lille skrutten, glad och trygg. Och riktigt mysig! Vi har lekt, varit ute och promenerat och faktiskt även bakat... eller ja, satt en deg till saffransbullar... jag har skrattade så jag grät! Den lille parveln stod och plockade ur mjöl ur bunken och la på bilden och receptet av bullarna vi bakar... och jäklar va han gick in för det! Så söt! Vet inte riktigt hur han tänkte men tänker det gör han verkligen.

En lång stund försökte han övertyga mig om att vi skulle gå ut och gå bort till gungorna. Han hade fått syn på lekplatsen i närheten när han kom hit idag och ja, gungorna hade han tydligen inte glömt! Så han kom bärades på sina skor och sa "gunga!" upprepade gånger... efter ett tag kom han även med en av mina skor i handen och utbrast "gunga!" Hur enträget som helst och ja, lika sött om du frågar mig!

Sedan satt vi en stund och mös i soffan och kollade på Telletubbies... förstår inte för mitt liv hur det kan vara så roligt, men när det finaste man vet sitter och bubblar av skratt så behöver man inte förstå... då är det gott att bara hänga med, skratta med honom och vara så galet tacksam över att man får såna här dagar med honom!

Nu sover han, det har han gjort ett tag och jag inser att jag inte har ätit något vettigt på hela dagen... lite yoghurt, ett par mackor och ja, godis... kosthållning när den är som allra sämst, typ... men själen har fått värsta-bästa-spa-behandlingen så det gör inget! Nu ska jag baka ut lite pepparkakor... saffransbulldegen får nog kalljäsa över natten, tror det kan bli hur bra som helst. 

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!