torsdag 27 december 2012

hur saker och ting bara förändras sådär, över ett sms!

Helt oväntat fick jag ikväll ett sms från en amazing vän... om en amazing grej... nu hoppas vi bara att allt går i lås så ska nog 2013 kunna tänkas bli ett helt amazing år också!

Och om det nu, mot all förmodan och mot all min charm/list...  (shit, det är kört, är det min charm och list det hänger på så är det nog inte mycket att be för...) skulle gå åt skogen så måste jag säga att jag är så galet tacksam bara över själva grejen! Över vänner som är så spontana och som bjuder in lilla mig på det viset med öppna armar. Faktiskt på ett sätt väldigt få gjort förut... så antingen är de galna eller så är de bara så grymt trevliga och rara! Kan vara en kombination av de båda!

Så, nu fick du något nytt att läsa på spårvagnen min fina, härliga, goa och smått tokiga vän! Tack för att du är du, för att ni är ni och ja, för att jag får vara med! Amazing!

3 kommentarer:

 1. jag tror att 2013 kommer bli ett toppenår!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag med! =) om inte annat så får man ju se till att göra det så bra det bara går!

   Radera
 2. nu blev jag ju supernyfiken... Lycka till!
  Kramis!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!