måndag 17 december 2012

"Du är lite som den där Zalando-reklamen!"

Det sa min chef till mig i fredags när vi var ute på julbord med jobbet... och ja' ba, "ja. det är tur att man är singel så man slipper drabbas av den där paniken hos någon annan när man råkat shoppa nya skor"... tror nämligen inte att han syftade på att jag skulle ha fri frakt och retur... det har han attesterat alldeles för många reseräkningar för att tro om inte annat!

Men ja, jag tror han har rätt... råkade se en annons från ovan nämnda företag och inser att jag liksom dras till de där höga klackarna och långa, svepande klänningarna... eller ja, korta cocktailklänningar också... tycker det är härligt... och tycker det är lite synd att man inte får gå på fest oftare... sån där fest då man ska klä upp sig på riktigt... klänning, klackar, blingbling och mycket make up... Me like big time!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!