lördag 29 december 2012

Hur tänkte jag nu?!

... svaret är att jag inte gjorde det alls... jag gick på känsla... och den var sabla go!

Hade årets sista pass idag, lite sorgligt, men egentligen inte ett dugg. Det var bara såååå roligt! massvis med taggade deltagare, peppigt som skam och hur kul som helst att så många nya hittat till mig en lördagmorgon i mellandagarna!

Efter passet satt vi och tog en kaffe i loungen, jag och min fina vän. Pratade om ditten och datten, allvarliga saker och mindre allvarliga saker. Hur härligt som helst och gärna något jag ser blir en ny tradition! Något som inte bör bli en ny tradition är dock det som hände sedan... att vi gick en liten sväng på stan... egentligen är själva svängen på stan inte något att fördöma heller... det är alltid trevligt! Men, efter gårdagens erfarenhet av garderober och alldeles för mycket kläder så är det sabla dumt... idiotiskt rent utav, att gå och köpa sig en klänning... till...

men jag kunde inte stå emot... dessutom är det ju en klänning som skall hänga på galge och där har jag plats, tror jag... jag tycker den är fin iallafall... får mig att se lite runt och bred ut, men det är kanske inte ens en synvilla... blir görbra tänker jag, lite vuxen också...och på tal om det... fick nästan skrämselhicka av mig själv idag... gick där på MQ och hittade en jättesöt liten dräktjacka med fuskskinndetaljer... tänkte att en sådan hade ju varit käckt... tills det slog mig att just sådana gjorde vi på mitt första konfektionsbranchjobb... till tanterna... då var det superkäckt med små dräktjackor, gärna i tweed typ salt&peppar eller herringbone och så, för att göra det hela fullständigt tantvänligt så satte man dit en liten PU-detalj... jag hängde tillbaks jackan på sin ställning och backade... men jag tycker fortfarande det var sött... var bara inte riktigt redo för att ta klivet själv!

Tack för trevligt sällskap idag fina vännen! Stor kram så kör vi stenhårt på nyårsdagen!

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. alltid lika roligt när du är med! =)

   Radera
 2. Jättesöt klänning ju!
  Perfekt nyårsblåsa!

  Funderar på vad jag ska ha på mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja den är söt! Hade den nu ikväll, lilljul med familjen. På nyår behöver jag nog ingen klänning... hade vi bott närmre varandra kunde du ju lånat min! Men ta den röda du hade förra vintern, den är jättefin!

   Radera
 3. Vill se dem på dig / F

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!