torsdag 6 december 2012

Att sjunga samma sång, en helt fantastisk känsla!

satt på tre-fikan och fick plötsligt en strof i huvudet... eller inte så mycket en strof kanske... mer en liten melodislinga... dudududuuuduuu, dududududuuu, dudududuuuuu! typ... Valkyrie ur Apocalypse now närmare bestämt... men det var inte ur filmen jag menade utan från någon scen i någon tv-serie...

Kom bara på att det var roligt och att det är en sån där grej vi har kört... då vi är min bror och jag och några till... men kunde för mitt liv inte komma på varifrån vi fått det... och då är det så sabla gott att bara kunna ringa sin allra bästaste bror, fråga "var kommer denna ifrån?", humma fram den där och han ba. "från Vänner, då när Monica har rastaflätor!"Jag fullkomligt älskar att jag har en så grymt bra och rolig bror som jag har... älskar! En bror som förstår vad jag pratar om när jag svävar ut i alla periferier som finns... som skämtar på samma sätt och som har samma sägningar... "kan ju sjunga samma sång, kan vi ju!" och ja, det gör vi, jag och min bror, sjunger samma sång! 

1 kommentar:

  1. Klart att du skall komma till oss och träna, säg till bara så löser jag detta. Ser faktiskt inte andra center som konkurrenter utan jag tycker att soffan är det :-)
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!