onsdag 5 december 2012

jag behöver din hjälp!

Tänk dig den lilla sagan om den lilla, lilla gumman som bodde i det lilla, lilla huset med den lilla, lilla katten... sådär, då har du rätt proportioner! Jag bor i en liten, liten lägenhet och mitt sovrum är ännu mindre, typ... idag har jag ett sängbord med skåp och låda som jag iofs inte är missnöjd med, men det är lite opraktiskt och jag skulle vilja förändra... Det dumma i den här kråksången är det att jag bredvid sängen och sängbordet har en garderob som gör att ett sängbord inte kan vara bredare än 43cm typ... ja du ser ju själv...inte så jäkla sexigt helt klart...


Vill ha något som rymmer en del grejer. Gärna något trappstegsliknande, som man kan ställa lådor i för småpryttlar... hyllor eller skåp man kan ställa böcker på/i och ja... plats för en sänglampa... men det får inte bli dominerande... har du något tips? Bring it on!

Tack på förhand!


9 kommentarer:

 1. Hylla ovanför sängen?

  Jag ska inte försöka komma med råd, är hopplöst dålig på inredning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en jättebra idé OM det inte hade varit snetak över där... även därför jag inte har någon sänggavel... Sängen står liksom inne i en alkov under snedtaket... =)

   Radera
 2. Kan inte far bygga en smal hylla från golv till tak, då kan du få plats med massor av tidningar, en sänglampa + en massa annan jox som du samlar på dig...o måla den vit så tar det inte så mycket ljus. Det hade både vart snyggt o praktiskt!
  Förklarar mer när jag kommer hem...
  Massa pussar & kramar från den långa, långa gumman i det lilla, lilla huset med de lurviga, lurviga katterna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är nog inne på något sånt, pratade med pappa igår om det där och ja, vi har en tanke... inte hela vägen till taket dock, det är ju bra om jag når också! =)
   pussar och kramar!

   Radera
 3. Får säga som Singelmamman; suger på inredning. Därför ser det ut som det gör hemma hos oss...
  Hälsningar från den korta, korta gumman i den trånga, trånga lägenheten med den stökiga, stökiga familjen.
  (A-K)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag inte alls du gör! Men jag gillar dig ändå! =)
   kram kram

   Radera
  2. Och jag gillar dig.
   Och har INTE prioriterat bort träningen egentligen... Men det är mycket nu; övertidsjobb inför betygsättning, julfika på killarnas skola osv... Saknar dig och din träning mycket och gör ett nytt försök på lördag. KRAM!

   Radera
 4. Älskade den berättelsen som mamma berättade ofta för mig när jag var liten. Hyllor ovanför sängen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är den mysig! Hyllor ovanför sängen hade varit jättebra, men det är snetak ovanför och jag tror det skulle kännas som om det trillade ner i huvudet på en då, är lite speciellt som det är redan nu! Men tack för tipset! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!