söndag 30 december 2012

om jag smälter när lillskrutten står nedanför trappan och ropar "Niiina!!!" när jag är på övervåningen??!

ja, det kan du hoppa upp och klappa dig på att jag gör... jag smälter som en klick smör i stekhet panna på induktionshäll! Och när det händer flera gånger i rad... ja, då förblir jag smält... smält... smalt... smultit... låter ju inte klokt när man böjer det, men det är tydligen så det ska vara!

Middag hos mamma och pappa igår, med lillskrutten och hans föräldrar. Jättetrevligt och lillkillen var så söt när han öppnade sina julklappar! Han firade ju julen hos sin mormor och morfar så därför firade vi lite igår... görgod mat, som vanligt när mamma lagar, och ja, det är bannemig inte någon idé att försöka gå ner i vikt innan nyårsafton!

Hur som helst, god mat, härligt umgänge med människor jag älskar och ja, den lilla skrutten som man bara inte kan låta bli att älska mest av alla! Så söt och go och jadå, faster får en puss om hon ber om det! Och nä, man kan inte bli annat än glad på honom när han kommer in och väcker en på morgonen, hur trött man än är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!