torsdag 27 december 2012

Att göra det offentligt!

nej nej, inte DET... inte heller kissa eller tala om att man ska ha barn eller gifta sig... men erkänn, det hade varit en skräll! Om jag berättade att jag var med barn alltså... än större skräll om jag berättade att jag skulle gifta mig!

Nä, kostplanen pratar jag om nu... jag tänkte att jag skulle börja mitt nya liv redan idag ju... inget mer godis... men så kom jag att läsa ett inlägg från nyårsdagen i år... och ja, du förstår ju själv... i år får det bli den obligatoriska godispåsen på magen... inget jäkla tjafs med brieost och skinka... nä, jag går all in...

tills dess kan jag sträcka mig till att tänka på vad jag äter, försöka att inte överäta, försöka att inte äta som om morgondagen inte fanns och ja, efter idag får det faktiskt dröja till nästa gång vi äter lunch på Max!!!

Om någon skulle komma fram till mig och ställa frågan:
-Men herregud människa, har du ingen karaktär???!!???
så hade jag känt mig nöd och tvungen att svara dem
- Nä, ingen som helst!

det går utför... när man har växtvärk i brösten då vet man att man nått en gräns liksom... och inte en bra gräns!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!